• Chưa có sản phẩm trong giỏ hàng

It’s true when we say plants make people happy. We hope you’ll make any one of these plants an addition to your fresh home

Best Quality Products

Best Quality Products

Each plant comes with simple care instructions, a money back guarantee, and direct access to our plant experts to answer questions.

Who are we ?

Who are we ?

We are only beginning to understand the impact indoor air quality has on our mental health and work performance.

What is houseplant ?

What is houseplant ?

There is no such thing as a green thumb. Plants take practice – just like anything else. The good new is – We’re here to help.

Deal of the day

FEATURED PACKAGE

Tree in the bottle

It’s true when we say plants make people happy. We hope you’ll make any one of these plants an addition to your home

00 Days
00 Hours
00 Mins
00 Secs

Only
$20.00

Our Product

Hot
100.000

Cây Đinh Lăng lá tròn cẩm thạch hay còn gọi cây đinh lăng đồng tiền, cây gỏi cá. Là cây sống nhiều năm, có lá hình tròn màu xanh viền trắng đẹp và độc đáo kết hợp với nhau rất sang trọng và quý phái. Cây Đinh Lăng lá tròn cẩm thạch mang đến cho phòng làm việc hay không gian của bạn một nét rất mới lạ, phù hợp với cả những không gian nhỏ, những bàn làm việc hay bàn khách của các chung cư.

20.000

Trấu hun hay còn gọi là biochar, than sinh học, than trấu, … là sản phẩm của quá trình đốt trấu tươi (trấu sống) trong điều kiện yếm khí (thiếu oxy).

Trấu hun là loại giá thể nhẹ, xốp, mang màu đen của than. Sau khi trải qua quá trình đốt, thành phần còn lại chủ yếu là carbohydrat và kali.

Trọng lượng sản phẩm: 1kg

450.000

Cây trầu bà lá xẻ dễ trồng, dễ chăm sóc nên được ưa chuộng trồng nội thất và trong văn phòng, phòng khách rất đẹp với hình dạng rất đẹp mắt, lá có mùi thơm rất đặc biệt và còn có tác dụng lọc không khí và cải thiện môi trường sống. Những bụi cây nhỏ có khả năng sống trong dung dịch ở chậu thủy tinh để trang trí tại các bàn làm việc rất đẹp và tiện ích.

single-image-02

The Best Selling

Collection of cactus

Our goal is to make the experience of being a plant parent as wonderful as plants themselves. Because we believe plants make people happy.

$20/set

We love our clients

Subscribe to our Newsletter

From our blogs

FREE SHIPPING

EVERY DAY, EVERY ORDER

All order over $100

24/7 DEDICATED SUPPORT

032 4534 54666

MONEY BACK

If the item didn’t suit you